Динамо обіграло шведів в Києві / фото: ФК Динамо

28 листопада київське "Динамо" проведе матч у Швеції проти "Мальме" в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги Європи.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Мальме - Динамо.

Початок зустрічі - о 22:00.

Відео дня

Мальме - Динамо: де дивитися матч по ТБ

"Мальме"

Бронзовий призер чемпіонату Швеції "Мальме" на шляху в груповий етап Ліги Європи подолав чотири раунди кваліфікації.

У групі B підопічні Уве Реслера набрали 5 очок і посідають третє місце, відстаючи від киян на один пункт.

В останніх двох міжнародних матчах шведи зустрічалися з "Лугано". Вдома вдалося перемогти з рахунком 2:1, а на виїзді була нічия - 0:0. З динамівцями "Мальме" зустрічався в Києві ще в першому турі і поступився - 0:1.

Чемпіонат Швеції був завершений 2 листопада. "Мальме" завоював срібло, відставши від чемпіона "Юргордена" всього на один бал. Перед зустріччю з "Динамо" команда здобула перемогу у другому раунді Кубка Швеції над "Вернамо" - 2:0.

Мальме - Динамо: прогноз букмекерів

"Динамо"

Кияни набрали в групі 6 очок і ділять 1-2 місця в групі з "Копенгагеном". Перемога в майбутньому поєдинку гарантує динамівцям вихід в плей-офф турніру.

В останніх двох турах єврокубка підопічні Олексія Михайличенка зустрічалися з "Копенгагеном" і не зуміли здолати данців. Обидва поєдинки завершилися з однаковим рахунком - 1:1.

В УПЛ "Динамо" відстає від "Шахтаря" на 13 очок, тому про боротьбу за чемпіонство мова вже не йде, але киян ще чекає боротьба за другу сходинку з переслідувачами.

У минулому турі Прем'єр-ліги перед майбутньою грою кияни вдома впевнено розібралися з "Маріуполем" - 3:0.

Кадрова ситуація

Дискваліфікацій в обох команд перед цією зустріччю немає. При цьому у шведів в лазареті залишаються захисник Франц Брорссон і хавбек Андерс Крістіансен, а під питанням участь Оскара Левіцкі і Йо-Інге Бергета.

У киян продовжує лікуватися центрбек Микита Бурда, а нещодавно травму отримав ще один захисник Денис Попов. З командою до Швеції полетів голкіпер Денис Бойко, який тільки відновився після ушкодження.

Орієнтовні склади

"Мальме": Далін, Нільсен, Бенгтссон, Сафарі, Ларссон, Ракіп, Бачіиру, Траустассон, Рієкс, Розенберг, Молінс

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Шабанов, Кадар, Миколенко, Сидорчук, Циганков, Шепелєв, Буяльський, Вербич, Бєсєдін

Слова перед матчем

Головний тренер "Мальме" Уве Реслер:

"У нас була хороша серія, прийдуть уболівальники, які вірять у нашу команду. Впевнений, що ми їх не розчаруємо, зробимо все для цього. Хочемо контролювати м'яч, щоб не було великих розривів між лініями. Хочемо бути сміливими та впевненими у своїх силах. Ми будемо грати з кращою командою в групі. Нам треба забити та добитися позитивного результату".

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко:

"Що стосується результату, я не хотів би говорити про це, тому що ми приїхали грати та перемагати. У нашій групі жодна з команд не втратила шансів пробитися в європейську весну. Турнірна таблиця настільки щільна, що потрібно не тільки демонструвати свою гру, але і добиватися результату".

Арбітр

Працювати на матчі буде чеська бригада арбітрів на чолі з Павелом Краловецом.