Динамо - Лугано / REUTERS

Нападник "Динамо" Артем Бесєдін після нічиєї в матчі Ліги Європи проти "Лугано" (1:1) взяв провину за результат на себе.

Бесєдін вибачився перед уболівальниками за те, що не реалізував свої моменти:

"Треба забивати такі м'ячі. Забий в першому таймі - не було б такого результату. Знаю, що винен, повністю беру провину на себе. Нападник "Динамо" має таке забивати, ніколи не думав, що у мене таке буває. Немає цьому пояснення. Пробачте, соромно за сьогоднішній матч", - цитує форварда Tribuna.com.

Відео дня

Читайте такожДинамо ганебно вилетіло з Ліги Європи

"Не кажу, що команда не хотіла. Ми непогано грали, але гра зараз не має ніякого значення, залишається результат. З цієї групи ми повинни було виходити з закритими очима. Зрозуміло, який настрій у колективі. Це важко. Ми заслужили критики, просто соромно, що "Динамо" не може вийти з такої групи", - додав Бесєдін.

Форвард також зазначив, що "Динамо" потрібно зробити висновки:

"Треба переспати з цим, а вранці вже щось вирішувати. Жодному футболісту не захочеться слухати, як з "Олімпійського" кричать: "Та скільки можна". Треба робити серйозні висновки. Так далі тривати не може".

Нагадаємо, "Динамо" не змогло вийти в плей-офф Ліги Європи з однієї групи з "Мальме", "Копенгагеном" і "Лугано", посівши третє місце.

УНІАН також повідомляв про те, як на виліт "Динамо" відреагували в мережі.