Вінісіус Жуніор і Лео Мессі / REUTERS

У рамках 26-го туру чемпіонату Іспанії на "Сантьяго Бернабеу" в Мадриді відбулася зустріч грандів європейського футболу "Реала" та "Барселони".

У першому таймі гострішою була "Барселона", але каталонці свої шанси не реалізували - забивати могли Антуан Грізманн, Артур і Лео Мессі.

Читайте такожФінт Мессі визнано найкращим моментом ігрового дня в Лізі чемпіонів (відео)

Відео дня

Після перерви вже "Реал" виглядав краще. Пару моментів було у Іско (у першому випадку врятував Андре тер Штеген, а потім Жерар Піке зупинив м'яч на лінії воріт), а забити "вершковим" вдалося на 71-й хвилині. Вінісіус Жуніор увірвався в штрафну з флангу і пробив з гострого кута - м'яч рикошетом від ноги Піку влетів у сітку.

Наприкінці зустрічі "Реал" відзначився ще раз - Маріано, який вийшов на заміну, знадобилося менше хвилини, щоб відзначитися. Нападник втік від Самюеля Умтіті і з гострого кута переграв тер Штегена.

Таким чином, "Реал" повернувся на перше місце в таблиці Прімери. У "вершкових" в активі тепер 56 очок, а у "Барселони" залишилося 55.

"Реал" - "Барселона" - 2:0

Голи: Вінісіус, 71, Маріано, 90+2

"Реал": Куртуа, Карвахаль, Варан, Рамос, Марсело, Вальверде (Лукас Васкес, 86), Каземіро, Кроос, Іско (Модріч, 79), Вінісіус Жуніор, Бензема (Маріано, 90+1)

"Барселона": тер Штеген, Семеду, Умтіті, Піке, Альба, Артур (Ракітіч, 81), Бускетс, Відаль (Брейтуейт, 69), де Йонг, Мессі, Грізманн (Фаті, 81)

Нагадаємо, у першому колі "Реал" і "Барселона" зіграли внічию на "Камп Ноу" (0:0).

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що зірковий футболіст "Реала" через травму вибув на тривалий термін.