Роналдіньо / REUTERS

Колишній півзахисник збірної Бразилії Роналдіньо був заарештований у Парагваї після спроби перетнути кордон за підробленими документами.

Як повідомляє Reuters, бразильця і його брата Роберто затримали в аеропорту. Роналдіньо пред'явив підроблений паспорт зі своїм фото та написом "парагваєць" у графі "національність". У його брата також було з собою фальшиве посвідчення особи.

Роналдіньо і його брат були взяті під варту. Суддя відмовився від пропозиції прокурора про альтернативне покарання у вигляді штрафу.

Відео дня

Читайте такожІспанська поліція заарештувала російську модель за наклеп на адресу футболіста Мілана

"Роналдіньо і його брат вважають, що практично стали жертвами", - сказав адвокат Адольфо Маріна.

"Роналдо де Ассіс Морейра, більш відомий як Роналдіньо, і його брат Роберто повністю співпрацюють зі слідством. Вони вже надали всі необхідні дані для розслідування, і тому можуть отримати право на вихід з-під варти.

Але поки що Роналдіньо буде перебувати в Парагваї в очікуванні рішення суду. Він вже знає, що йому можуть пред'явити звинувачення. Однак зараз ми шукаємо альтернативні варіанти, які не призвели б до офіційної кримінальної справи", - наводить слова прокурора Федеріко Дельфіно ABC Color.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що екс-футболіст ряду клубів УПЛ отримав тюремний термін.