Марко Девіч провів за збірну України 35 матчів і забив 7 голів / фото УНІАН

Екс-нападник збірної України Марко Девіч заявив, що завершує кар'єру футболіста.

За його словами, він хотів би провести прощальний матч у Харкові, але зізнався, що швидше за все його не буде, передає tribuna.com.

Читайте також"Без плану і чіткої стратегії": екс-футболіст збірної України назвав головні проблеми Динамо

Відео дня

"Скажу відверто: буду закінчувати з футболом, адже контракт із "Сабахом" закінчився. Більше не бачу себе серед професійних футболістів. Що стосується прощального матчу, то хотів би провести його в Харкові, але, напевно, його не буде. Мабуть, прощальний матч не важливий, адже я багато зробив у футболі - встиг порадувати глядачів, особливо в Харкові. Можливо, буду тренером чи футбольним агентом. Ці дві речі поки що фігурують в моїх думках. Поки вчуся, є невизначеність у цій сфері", - сказав Девіч.

Нагадаємо, Девіч протягом дев'яти років виступав за українські команди - "Волинь", "Металіст" і "Шахтар". Сумарно він провів 272 поєдинки в їх складі, відзначившись 104 голами. Також в активі форварда 35 матчів і 7 голів за збірну України.

Нагадаємо, в січні цього року український нападник сербського походження Марко Девіч підписав контракт з азербайджанським "Сабах".