Донбас закинув у ворота Динамо чотири шайби / uhl.ua

У Харкові відбувся матч перенесеного 22-го туру чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч між МХК «Динамо» і «Донбасом».

Поєдинок донеччани почали з закинутої шайби у ворота Тимура Мамедова – відзначився Вадим Мазур на третій хвилині зустрічі, повідомляє офіційний сайт ліги.

Однак ще до першої перерви капітан "динамівців" Володимиру Чердаку вдалося зрівняти рахунок на табло і дозволити своїй команді піти на перерву в хорошому настрої.

Відео дня

Друга двадцятихвилинка видалася не такою вдалою для команди господарів – «Донбас» зміг двічі за 30 секунд прошити Тимура Мамедова, здобувши комфортну перевагу і залишивши фактично недосяжною для харків'ян різницю в рахунку. На цей раз гольові бали на свій рахунок записали Віталій Лялька, який сьогодні виступав в ролі капітана команди, і Сергій Кузьмик.

Заключний відрізок зустрічі пройшов за сценарієм першого періоду – «Донбас» повністю заволодів ігровою перевагою і зміг закинути ще одну шайбу у ворота противника, а «Динамо», в свою чергу, було змушене грати ролі наздоганяючих, і оборонятися.

Таким чином Віталій Лялька оформив дубль, донеччани записали на свій рахунок чергові три очки і сьому поспіль перемогу, а харків'яни знову напоролися на одні і ті ж помилки, що від матчу до матчу не дозволяють їм утримувати позитивні результати.

МХК «Динамо» – «Донбас» 1:4 (1:1, 0:2, 0:1)

Шайби: 0:1 Мазур (Романенко, Пуголовкин), 3:43; 1:1 Горище, 14:04; 1:2 Лялька (Мазур), 29:23; 1:3 Кузьмик (Костиков, Кирющенков), 29:59; 1:4 Лялька, 43:35.