У 2023 році місто Біла Церква знову прийматиме Кубок України з вільної боротьби

У 2023 році місто Біла Церква знову прийматиме Кубок України з вільної боротьби.

Про це у Facebook повідомив голова Асоціації спортивної боротьби Київської області Малхаз Папіашвілі.

"Це важлива подія в житті нашого міста та національної спортивної спільноти в цілому", – зазначив Папіашвілі.

Відео дня

Він подякував колегам з усієї країни за довіру та наголосив, що Асоціація спортивної боротьби Київської області докладе всіх зусиль для проведення змагань на найвищому рівні.

"Єдність та взаємна підтримка – запорука успіху. Україна довела це всіма можливими способами.

І саме ці принципи дозволяють українському спорту розвиватися навіть в часи війни. Дякую ЗСУ, волонтерам і всім-всім, завдяки кому це можливо!", – написав він.

Малхаз Папіашвілі побажав всім учасникам і учасницям натхнення та найкращої демонстрації результатів важких тренувань. Окремо він відзначив спортсменів, які братимуть участь в Олімпійських Іграх 2024 року, побажавши ефективної підготовки.

Нагадаємо, що завдяки місцевій Асоціації спортивної боротьби Біла Церква є одним з міст, яке регулярно приймає змагання національного рівня.

У жовтні 2023 року в місті був проведений відкритий чемпіонат України пам’яті видатних тренерів та на честь Героїв і Захисників України. У змаганнях взяли участь близько 500 спортсменів, а на урочистій частині була відзначена професійна спортсменка Ірина Коляденко, яка представлятиме Україну на Олімпійських Іграх у 2024 році.

У грудні 2022 року в Білій Церкві був проведений Кубок України з вільної боротьби. В межах спортивного заходу Малхаз Папіашвілі надав 450 тисяч гривень на створення призового фонду для переможців та їхніх тренерів.