Роман Долідзе визнаний кращим бійцем року WWFC / wwfc.in.ua

У вівторок, 25 грудня, відбулася перша церемонія нагородження спортсменів WWFC AWARDS 2018.

Головною подією вечора стало вручення премій кращим бійцям ліги WWFC. Володарів призів визначали за підсумками голосування серед фанатів ММА, повідомили УНІАН організатори заходу.

Володаркою статуетки WWFC AWARDS 2018 стала Олена Рассохіна, яка перемогла в номінації «Кращий сабмішен року». Перемогу в номінації «Прорив року» здобув чинний чемпіон WWFC в найлегшій вазі Теймур Рагімов. А улюблена глядацька номінація «Нокаут року» пішла в актив Кирилу Горобцю. Переможцем голосування в номінації «Бій року» стало вперте 25-хвилинне протистояння українського чемпіона світу WWFC в середній вазі Сергія Гузєва і досвідченого бразильця Вагнера Сілви на турнірі WWFC 11. Головна нагорода - «Кращему бійцеві року» - дісталася грузинському одеситу Роману Долідзе. Нарешті, за «Призом глядацьких симпатій» на сцену піднялася колишня чемпіонка WWFC в мінімальній вазі Світлана Гоцик.

Відео дня

Також в ході церемонії були відзначені видатні досягнення юної української дзюдоїстки Дар'ї Білодід, яку нагородили спеціальною номінацією «Рекорд року». 17-річна Дарина Білодід стала наймолодшою чемпіонкою світу з дзюдо в історії. Крім цього, в 2018-му році спортсменка виграла юніорський чемпіонат світу і здобула перемогу на Кубку Європи, турнірах серії Grand Prix і серії Grand Slam. Це дозволило Дарині Білодід очолити список найсильніших дзюдоїсток світу у ваговій категорії до 48 кілограм за версією Міжнародної федерації дзюдо.

Зі сцени глядачів розважали пара ведучих: шоумен Сергій Притула та Міс Україна 2016 Олександра Кучеренка, а також артисти Поліграф ШарикOFF, Yarmak, MamaRika і дует С'ROPE.

Організатори обіцяють зробити захід щорічним і нагороджувати кращих спортсменів за підсумками голосування.