Білий Барс обіграв Кременчук в основний час матчу УХЛ / uhl.ua

У Кременчуці матчем між "городянами" і «Білим Барсом» завершився 28-й тур чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч.

Попередні зустрічі команд завершувалися перемогою кременчужан із загальним рахунком 17:6, повідомляє офіційний сайт ліги.

Поєдинок команди почали на рівні, попутно створюючи моменти біля воріт своїх опонентів. Однак, відкрити рахунок господарі "Айсберга" змогли ще до першої сирени – Гліб Кривошапин красиво прошив Кирила Кучера і записав на свій рахунок 9 шайбу у поточному розіграші УХЛ-Парі-Матч.

Відео дня

У другому періоді кременчужани змогли двічі збільшити свою перевагу і дати непогану заявку на перемогу в цьому матчі – точними кидками відзначилися Олексій Ворона і Олександр Бойових, а Микола Кисельов записав на свій рахунок два асистентських бали. Відповісти "барси" змогли лише під завісу другої двадцятихвилинки, коли капітан команди Євген Тимченко позбавив Микиту Гордюшина надії на сухий поєдинок.

Самим напруженим і результативним став третій період. «Білому Барсу», який поступався в рахунку 1:3, вдався неймовірний камбек – спочатку рахунок на табло зрівняли Юрій Качан і Павло Таран, а потім Ярослав Панченко і зовсім вивів свій клуб вперед.

І хоч кращий бомбардир "городян" Микола Кисельов знову зрівняв шанси команд на перемогу, зробивши рахунок 4:4, але Богдан Арабів закинув п'яту переможну шайбу білоцерківців у цьому матчі і поставив крапку в принциповому поєдинку.

4:5 і це перша перемога «Білого Барса» над «Кременчуком» в поточному розіграші УХЛ - Парі-Матч. Таким чином кременчужани з 62 очками ділять другу сходинку в турнірній табице з «Донбасом», а «Білий Барс» з 30 очками залишається на четвертій позиції.

«Кременчук» – «Білий Барс» 4:5 (1:0, 2:1, 1:4)

Шайби: 1:0 Кривошапкин, 16:27; 2:0 Ворона (Кисельов, Фурса), 23:58; 3:0 Бойових (Зайцев, Кисельов - більш.), 38:43; 3:1 Тимченко (Ружников, Ядловський), 38:57; 3:2 Качан (Таран, Лісників - більш.), 42:37; 3:3 Таран (Качан - більш.), 45:15; 3:4 Панченко (Васильєв, Ружников), 50:28; 4:4 Кисельов (Зайцев), 52:28; 4:5 Арабів (Тимченко, Ружников), 58:40.