Донбас обіграв Дніпро лише в серії булітів / uhl.ua

У Дружківці відбувся другий поєдинок 30-го туру чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч між лідерами турнірної таблиці «Донбасом» і «Дніпром».

Це була лише друга зустріч лідерів сезону на «Альтаірі», на початку «регулярки» новачки УХЛ здобули тут «суху» перемогу. В цей раз «Донбасу» вдалося взяти реванш, але гра вийшла дуже рівною та напруженою - перемога донеччан з рахунком 3:2 в серії булітів, повідомляє офіційний сайт ліги.

Багато шайб вболівальники не побачили – по одній у двох стартових періодах і нічия 1:1 в заключній 20-хвилинці. При цьому обидві команди встигли побувати в ролі відіграються. За гостей рахунок у подвійному більшості відкрив захисник Кирило Білоусов, пізніше донеччани вийшли вперед завдяки голам Іллі Смирнова та Олександра Костикова, а спас «щук» від поразки на 52-й хвилині матчу Руслан Ромащенко.

Відео дня

Двосічний овертайм 3х3 переможця не виявив, а в серії буллітів своє слово сказав Богдан Дяченко, який називає подібні серії своїм «коником». 30-й номер донецького клубу по черзі звів нанівець спроби Ромащенко, Бондаренко, Макарицкого і Коваленко.

У підсумку «Донбас» вперше обіграв «Дніпро» на своєму майданчику, але другий раз поспіль в чемпіонаті, при цьому гості все-таки відвезли з Дружківки одне очко. Наступний матч команда Сергія Вітера проведе 19 січня в Кременчуці.

Раніше сьогодні МХК «Динамо» в Києві крупно переграв «Крижаних Вовків» з рахунком 2:7.

«Донбас» - «Дніпро» 3:2 Б (0:1, 1:0, 1:1, 0:0)

Шайби: 0:1 Білоусов (Макарицкий, Янішевський - бол. 5х3) - 14:04, 1:1 Смирнов (Разумов) - 39:48, 2:1 Костіков (Захаров, Кирющенков) - 46:38, 2:2 Ромащенко (Коваленко, Шулешов) - 51:12, 3:2 Коренчук - переможний булліт.