Роман Долідзе виграв всі 6 боїв достроково у WWFC / wwfc.in.ua

Український боєць грузинського походження змішаних бойових мистецтв Роман Долідзе підписав контракт з американським промоушеном Ultimate Fighting Championship.

За контрактом Роман Долідзе проведе 4 поєдинки в UFC. Дебют відбудеться в березні-квітні 2019 року, повідомили УНІАН у прес-службі WWFC.

«Дякую всім, хто підтримував і вірив у мене. Разом у нас все вийшло!», - поділився своїми емоціями Роман Долідзе на свій сторінці в Instagram.

Відео дня

«Своїм переходом в UFC я відкриваю дорогу не тільки для себе, але і для інших бійців ліги WWFC. Безсумнівно, це значуща подія для ліги WWFC, яка мене виростила, і багато в мене вклала», зазначив Долідзе в інтерв'ю після підписання контракту з UFC.

«Перехід Романа Долідзе в UFC - це результат згуртованої роботи команди промоушену WWFC і правильно обраної стратегії. Роман завжди прислухався до кожного раді керівництва ліги», - прокоментував перехід Романа Долідзе в UFC віце-президент ліги WWFC Денис Перч.

«У минулому році Роман виклався на 100% і заслужив право битися з кращими бійцями світу», - прокоментував перехід Романа Долідзе в UFC президент ліги WWFC Володимир Тесля.

Роман Долідзе у професійній кар'єрі ММА провів 6 поєдинків, у всіх з них здобув дострокові перемоги. У червні 2018 року на турнірі WWFC 11 став чемпіоном світу в напівважкій вазі за версією WWFC, нокаутувавши у другому раунді бразильця Едера де Соузу. У грудні 2018 року на турнірі WWFC 13 захистив титул, перемігши технічним нокаутом поляка Міхала Пастернака.World Warriors Fighting Championship (WWFC)— міжнародна організація, що проводить бої по змішаним бойовим мистецтвам (ММА) серед професіоналів. Головний офіс у Києві, Україна. Заснована в 2013 році.

Роман Долідзе виграв всі 6 боїв достроково у WWFC / wwfc.in.ua