Стефанос Циципас став наймолодшим півфіналістом в історії Australian Open / ausopen.com

На першому тенісному турнірі року із серії Великого шолома - Відкритому чемпіонаті Австралії, визначилися по одній півфінальній парі в чоловічому та жіночому одиночних розрядах.

Спортсмен з Греції Стефанос Циципас після сенсаційної перемоги над Роджером Федерером (Швейцарія) сьогодні не менш несподівано обіграв Роберто Батісту Агута з Іспанії - 3:1 (7:5, 4:6, 6:4, 7:6 (2)), повідомляє офіційний сайт турніру.

У свою чергу, іспанець Рафаель Надаль не дозволив статися сенсації в поєдинку з Френсісом Тіаффо (США), буквально розгромивши опонента - 3:0 (6:3, 6:4, 6:2).

Відео дня

У півфіналі, який відбудеться в п'ятницю, Надаль - безумовний фаворит.

У свою чергу, в чвертьфіналі жіночого турніру чешка Петра Квітова не залишила жодних шансів Ешлі Барті (Австралія) - 2:0 (6:1, 6:4), а американка Дэніелль Коллінз у трьох партіях обіграла Анастасію Павлюченкову (Росія) - 2:1 (2:6, 7:5, 6:1).

Як повідомляв УНІАН, у середу відбудуться по два інших чвертьфіналу в чоловічому і жіночому одиночному розрядах. День розпочнеться протистоянням українки Еліни Світоліної і Наомі Осаки (Японія).