Донбас знову програв лідеру чемпіонату ВХЛ / hcdonbass.com

У Херсоні відбулася гра 34-го туру регулярного чемпіонату Української хокейної ліги Парі-Матч, в якому «Дніпро» приймав «Донбас».

Команди видали напружений матч, який відповідав статусу протистояння лідерів, повідомляє офіційний сайт ХК Донбас.

Два стартових періоду уболівальникам закинутих шайб не подарували. Всі голи команди приберегли на заключну 20-хвилинку, де зіграли в результативну нічию 2:2. Відкрив рахунок на 42-й хвилині Владислав Гончаров, але через 12 секунд господарі відновили статус-кво. Ще через хвилину інший захисник донеччан Володимир Романенко знову вивів «Донбас» вперед. Відігратися вдруге команді Дмитра Підгурського вдалося лише у подвійному більшості, ще й в ситуації, коли Лялька Віталій отримав ушкодження і не міг допомогти партнерам у захисті.

Відео дня

Так, херсонські «щуки» врятувалися від домашньої поразки і звели основний час матчу до нічиєї. Овертайм переможця також не виявив і гра перейшла в булітну серію, де на один кидок більше реалізували господарі.

Поразка по буллітам перервало 17-матчеву переможну серію донеччан і не дозволило команді Сергія Вітера обійти «Дніпро» у турнірній таблиці, проте попереду залишається ще два очних поєдинки, які відбудуться в Дружківці.

УХЛ, регулярний чемпіонат:

«Дніпро» - «Донбас» 3:2 Б (0:0, 0:0, 2:2, 0:0, 1:0)

Шайби: 0:1 - Гончаров (Ігнатенко, Захаров) - 41:27, 1:1 - Золотухін (Білоусов, Декало) - 41:46, 2:1 - Романенко - 43:05, 2:2 - Ромащенко (Бондаренко, Дунаєв - бол. 5х3) - 55:59, 3:2 - переможний буліт - Пугачов.