"Торонто" обіграв "Оттаву" в черговому матчі регулярного чемпіонату НХЛ / Reuters

У ніч на четвер у Національній хокейній лізі Торонто Мейпл Лифз у "канадському дербі" обіграв Оттаву Сенаторз.

Матч завершився з рахунком 5:4, повідомляє офіційний сайт змагань.

"Торонто" (33-17-3) упустив перевагу в дві шайби по ходу третього періоду, але зміг виправитися - на 10-й хвилині Морган Райлі забив гол, який дозволив "Ліфс" продовжити переможну серію до трьох зустрічей.

Відео дня

"У деяких відрізках ми грали дуже добре, але були моменти, коли ми відступали від плану на гру, - сказав Райлі, який набрав 53-е очко (14 голів, 39 передач) і встановив свій новий рекорд результативності. - Але здебільшого нам сьогодні багато вдалося, і в першу чергу - домогтися потрібного результату".

Рахунок у першому періоді відкрив нападаючий "Торонто" Зак Хаймен. До і після першої перерви "Оттава" закинула за шайби - відзначилися Метт Дюшен і Магнус Пяярві. Але потім "Торонто" видав потужний відрізок, забивши тричі за чотири хвилини зусиллями Остона Меттьюза, Андреаса Юнссона і Джона Тавареса. На початку третього періоду "Сенаторз" зрівняли рахунок завдяки шайбам Томаса Шабо і оформив дубль Пяярві.

Воротар "Мейпл Ліфс" Фредерік Андерсен завершив зустріч з 39 сэйвами. Голкіпер "Оттави" Крейг Андерсон - з 25. "Сенаторз" (19-29-5) зазнали п'ятої поразки поспіль і займають останнє місце в Східній конференції.

Захисник "Мейпл Ліфс" Джейк Маззин провів 500-й матч в НХЛ і четвертий за "Торонто". А захисник "Ліфс" Ігор Ожиганов знову залишився на трибуні.

НХЛ. Регулярний чемпіонат.

06 лютого.

Оттава - Торонто - 5:4

Бостон - Нью-Йорк Рейнджерс " - 3:4