Кросбі виграв чергову дуель у Макдевіда / nhl.com

У ніч на четвер у Національній хокейній лізі Сідні Кросбі разом з "Піттсбургом" в шостий раз з шести обіграв Коннора Макдевіда і "Едмонтон".

Два капітана і центрфорварда, яких називають одними з кращих гравців ліги, зробили по одній передачі, повідомляє офіційний сайт ліги.

В матчах проти "Ойлерс" з Макдевідом у складі Кросбі набрав 4 (2+2) очки, а Макдевід в цих іграх записав на свій рахунок 10 (3+7) балів.

Відео дня

"Це відмінне протистояння", - сказав Кросбі. - Проти Макдевіда непросто захищатися. Можна правильно розташовуватися позиційно, але навіть якщо ви перебуваєте на одному рівні, то, враховуючи його швидкість, у вас майже напевно будуть проблеми".

Другу поспіль перемогу "Пітсбургу" (30-20-7) принесли голи Брайана Раста, Тедді Блюгера і Джареда Макканна, а воротар Метт Мюррей відбив 38 кидків. У понеділок Мюррей зробив 50 сейвів у матчі з "Філадельфією" (4:1).

"Пінгвінз" залишилися на місці другої "вайлд-кард", але на відстань трьох очок відірвалися від найближчого переслідувача в особі "Кароліни".

НХЛ. Регулярний чемпіонат.

13 лютого.

Піттсбург – Едмонтон– 3:1 (0:1, 2:0, 1:0)

Шайби: 0:1 – 4 Драйзайтль (Клефбом, Макдэвид), 1:1 – 22 Раст (Думулин, Каллен), 2:1 – 26 Блюгерс (Кросбі, Летанг), 3:1 – 59 Макканн ()

Анахайм – Ванкувер– 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

Шайби: 1:0 – 6 Сильверберг (Грант, Шор)