Келлі Кетлін / USA TODAY Sports

Американська велогонщиця, триразова чемпіонка світу на треку, срібний призер Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Кетлін Келлі покінчила з собою у віці 23 років.

Про це повідомляє Velo News.

Тіло спортсменки було виявлено в її будинку в штаті Каліфорнія (США) в п'ятницю, 8 березня. Подробиці інциденту і причини самогубства не розголошуються.

Відео дня

Батько спортсменки Марк Кетлін підтвердив інформацію про суїцид, сказавши, що Келлі померла в своєму будинку в Каліфорнії.

Читайте такожДрузі вокаліста The Prodigy розповіли, що "зламало" композитора

«Не проходить і хвилини, в яку ми не думали б про неї і про те прекрасне життя, яке вона могла б прожити. Кожну секунду ми готові віддати своє життя в обмін на її. Наш біль невичерпний», - сказав Марк Кетлін.

Сестра спортсменки повідомила, що кілька місяців тому Келлі отримала струс мозку.

Кетлін є триразовою чемпіонкою світу. Вона завоювала золоті медалі в командній гонці в 2016-му, 2017-му і 2018 роках. На літній Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро Кетлін виграла срібну медаль у складі збірної США.

На додаток до своєї велокар'єри, Кетлін отримала ступінь магістра з обчислювальної математики в університеті Стенфорда. Вона також вважалася талановитою скрипалькою і артисткою.