"Дніпро" зрівняв рахунок у півфінальній серії з "Кременчуком" / uhl.ua

У Херсоні пройшов шостий матч півфінальної серії чемпіонату Української хокейної ліги, в якому херсонський «Дніпро» приймав «Кременчук». Рахунок у серії перед цим поєдинком був 3:2 на користь "Кременчука" і всього одна перемога відділяла «городян» від виходу у фінал. В результаті дніпряни перемогли у шостій грі - 2:1 і зрівняли рахунок у серії, яка триває до чотирьох перемог.

Про це повідомляє офіційний сайт змагань.

Перший період зустрічі пройшов у впертій боротьбі, але з невеликою перевагою гостей. «Сухий» рахунок на табло - справедливий підсумок першої 20-хвилинки.

Відео дня

У другій 20-хвилинці команди показали яскраву і безкомпромісну боротьбу на кожній ділянці льоду. Вже на 5-й хвилині гравець "Кременчука" Тимур Гриценко зі зручної позиції «розпечатав» ворота Олега Петрова. А через 9 хвилин білоруський форвард «Дніпра» Іван Дунаєв відновив рівновагу.

Третій період хокеїсти «Кременчука» почали в меншості, ніж на 25-й секунді і скористався «Дніпро» – відзначився Кирило Білоусов. Далі команди грали на зустрічних курсах, створюючи небезпеку як біля одних, так і біля інших воріт. Але все ж херсонцям вдалося відстояти перемогу - 2:1 і тим самим зрівняти рахунок у півфінальній серії.

Останній, сьомий матч півфінальної серії УХЛ пройде у Кременчуці 27 березня о 18.30, де і вирішиться доля путівки у фінал чемпіонату.

«Дніпро» – «Кременчук» 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)

Рахунок у серії: 3:3

Шайби: 0:1, Гриценко (Ворона, Савченко), 24:31; 1:1, Дунаєв (Бондаренко) 34:39; 2:1, Білоусов (Янішевський, Дунаєв), 40:25.

Дніпро: Петров (Сурканов); Білоусов - Шулешов, Пугачов - Матвієнко, Декало - Матусевич, Кругляков - Зик; Золотухін - Ромащенко (А) - Жвачкін (К), Янішевський - Дунаєв - Бондаренко, Коваленко - Сірченко - Макарицкий, Тимченко - Брага - Целогородцев.

Кременчук: Бояршинов (Гордюшин); Толстушко - Грицько, Горлушко - Хришпенц, Шпак - Бойових, Роганов - Варивода; Кисельов - Фурса - Зайцев, Тютченко (А) - Шиманський - Ворона, Савченко - Красильников - Чорний, Єфімочкін - Кривошапкін (А) - Гриценко (К).