"Донбас" - "Дніпро" / uhl.ua

У Дружківці (Донецька область) відбувся другий поєдинок фінальної серії плей-офф Української хокейної ліги, в якому "Донбас" приймав херсонський "Дніпро". Чинний чемпіон України "Донбас" переміг з рахунком 3:1, повідомляє офіційний сайт УХЛ.

Перший період завершився без голів, і вирішальної переваги господарі досягли наприкінці другої 20-хвилинки. З інтервалом всього в дві хвилини нападник "Донбасу" Віктор Захаров оформив дубль, і команди пішли на перерву за рахунку 2:0.

Читайте такожХерсонський Дніпро на виїзді обіграв Донбас і повів у фінальній серії УХЛ

Відео дня

У заключному періоді рахунок довгий час не змінювався, однак на 56-й хвилині той же Захаров залишив "Донбас" в меншості, і Кирило Білоусов подарував "Дніпру" надію - 1:2.

Але на останній хвилині вже "Донбас" скористався перевагою 5 в 3 і закинув вирішальну, третю шайбу у ворота суперників. 3:1 - перемога "Донбасу".

Таким чином, "Донбас" впевнено взяв реванш у "Дніпра" за поразку в першому матчі серії. Рахунок у фінальному протистоянні став рівним - 1:1. Наступний матч команди проведуть 7 квітня в Херсоні на "Фаворит-Арені". Початок матчу - о 19.30.