У Facebook та Instagram стався глобальний збій / фото ua.depositphotos.com

У соціальній мережі Facebook стався масштабний збій. Користувачі з усього світу повідомляли про те, вщо їх "вибило" з акаунтів. Станом на 18:32 мережа почала "оживати". 

Як стало відомо з показників сайту Downdetector, постраждали від збою не лише користувачі з України, а й з інших країн. Надійшо понад 3 тисячі повідомлень про помилки в роботі мережі. 

Downdetector

До прикладу, про проблему масово повідомляли у Сполучених Штатах.

Відео дня
Downdetector

Примітно, що користувачі, які намагалися відновити доступ до своїх акаунтів у Facebook, заново увійти не змогли. Так, на десктоп-версії повідомлялося, що було введено невірний пароль. 

скріншот УНІАН

Водночас при спробі увійти в акаунт через мобільний додаток, користувачам повідомляли про помилку: 

скріншот УНІАН

Крім того, "ліг" і Messenger. Увійти в додаток так само не вдавалося. 

скріншот УНІАН

Також були проблеми із Instagram. Хоча доступ до акаунтів зберігся, стрічка в додатку не оновлювалася. Користувачі також не мали можливості надсилати повідомлення. 

Downdetector

Новини соцмереж

Популярний в Україні месенджер Telegram отримав масштабне оновлення. Тепер у додатку з'явилося безліч цікавих функцій для групових чатів. Так, адміністратори груп отримали можливість публікувати історії від імені груп і зберігати їх на сторінках профілю.

Тим часом у Верховній Раді заговорили про блокування Telegram в Україні. Своєю чергою, голова Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко наголосив, що заборонити чи заблокувати месенджер на території країни неможливо. За його словами, наразі це питання так не стоїть. 

Вас також можуть зацікавити новини: