Для Android-смартфонів вийшов застосунок, що поліпшує якість знімків за допомогою ШІ

Користувачі можуть усувати розмиття зображень, освітлювати знімки при слабкому освітленні, додавати різкість чи ефект HDR.

Компанія Samsung доволі рідко радує своїх користувачів новими застосунками. Однак, апередодні відбувся реліз Galaxy Enhance-X для Android, який суттєво покращує якість знімків завдяки алгоритмам штучного інтелекту.

Як пише портал Android Authority, користувачі можуть усувати розмиття зображень, освітлювати знімки при слабкому освітленні, додавати різкість і ефект HDR.

Додатково Galaxy Enhance-X дозволяє збільшити роздільну здатність без втрат в два або три рази від вихідного. Також є "чарівна" кнопка, яка в одне натискання застосовує ефекти автоматично після аналізу фотографії. 

Застосунок можна завантажити з магазину Galaxy Store або APKMirror. Воно сумісне зі смартфонами Samsung під управлінням операційної системи Android 10 і вище. Також є переклад інтерфейсу на російську мову.

Раніше в мережі показали нову технологію доповненої реальності від Apple яка дозволяє "скинути кімнату до заводських налаштувань" – очистити від всіх меблів та інших предметів.

Раніше УНІАН розповідав, що розробники Google навчили нейромережу з "небаченим фотореалізмом" генерувати картинки за текстовим описом. Працює вона за методом дифузії, збільшуючи і допрацьовуючи начерк по тексту до тих пір, поки ШІ не вирішить, що не може зробити його ще більш схожим на задані параметри.

Вас також можуть зацікавити новини: