Xiaomi 12 назвали найкращим Android-смартфонів до $500 / фото Xiaomi

Редакція порталу Gizсhina проаналізувала ринок смартфонів преміум-класу вартістю менше ніж $500 і склала топ з п'яти найкращих моделей з відповідними характеристиками.

У список потрапили моделі від Poco, Realme, Xiaomi, Vivo і Motorola. Деякі з них вийшли ще на початку року за ціною куди дорожче $500, але вже встигли подешевшати з того моменту 

  • На першому місці опинився звичайний Xiaomi 12. Він отримав 6.28-дюймову AMOLED-матрицю з вбудованим сканером пальця, роздільною здатністю 2400×1080 пікселів і частотою оновлення 120 Гц. Є підтримка HDR10+ і Dolby Vision, а селфі-камера на 32 Мп врізана по центру. 
  • За ним слідом флагманський смартфон бренду iQOO Neo 6. У нього 6.62-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, батарея на 4700 маг з підтримкою 80-ватної швидкої зарядки, а "всередині" стоїть топовий процесор Snapdragon 8 Gen1.
  • Трійку лідерів замикає доступний флагман для геймерів POCO F4 GT. З головних "фішок" – стереодинаміки JBL з Dolby Atmos, висувні кнопки, 120-герцовий екран і швидка зарядка потужністю 120 Вт.

На четвертому і п'ятому місці розташувалися геймерський Redmi K50 Gaming на топовому процесорі Snapdragon 8 Gen 1 і Moto Edge X30, який може похвалитися селфі-камерою з рекордною роздільною здатністю 60 Мп.

Відео дня

Moto Edge X30 / фото Motorola

Найкращі бюджетні смартфони до 5000 грн з хорошою батареєю

Якщо ви в пошуках бюджетного смартфона, який не вдарить по кишені, рекомендуємо звернути увагу на топ найкращих смартфонів, випущених в останні кілька років, які зараз продаються дешевше $150.

Як правило, в таких смартфонах користувачів найбільше цікавить потужна батарея, великий запас внутрішньої пам'яті та, по можливості, ефектний дизайн. 

Вас також можуть зацікавити новини: