Стала відома дата виходу нового бюджетного iPhone SE та головна особливість смартфону

Якщо чутки вірні, то третє покоління iPhone SE з'явиться на прилавках магазинів вже через кілька місяців.

За останні пару тижнів в Мережі з'явилося безліч чуток про нову "SE-шку" – представницю бюджетної лінійки смартфонів Apple, яка пропонує практично все те, що отримують і флагманські версії.

За словами інсайдера Росса Янга, який дуже рідко помиляється в тому, що стосується ще не анонсованих пристроїв Apple, бюджетний айфон вийде трохи пізніше, ніж повідомлялося раніше – у квітні-травні 2022 року, а не у березні.

Сам апарат вийде у старому дизайні з великими рамками та класичною кнопкою Home, у яку вбудовано сканер пальця Touch ID. Головною особливістю iPhone SE (2022) стане підтримка мобільних мереж п'ятого покоління 5G. За продуктивність відповідатиме чіп Apple A15, який зараз використовується в останніх айфонах.

Раніше в Мережі писали, що новий iPhone SE третього покоління коштуватиме близько $400, у гривнях це приблизно 10-11 тис., але на тлі ціноутворення техніки Apple в Україні це малоймовірно. Втім, новинка все одно повинна бути найдешевшою з актуальних. Наразі попередній iPhone SE оцінюється в 15-16 тисяч грн.

Читайте такожApple навмисно позбавила власників iPhone 13 важливої функції, яка є на інших айфонах

До речі, якщо вірити чуткам, Apple також працює над моделлю iPhone SE+ зі збільшеним екраном, який дебютує у 2023 році. Головною зміною стане збільшений 5.7-дюймовий дисплей – таких купертинівці ще не робили.

Вас також можуть зацікавити новини: