Google просить користувачів швидше оновити свої Chrome через серйозну помилку

Також оновлення доступне для інших браузерів на базі Chromium, включаючи Edge, Brave та Vivaldi.

Google випустила екстрене оновлення для браузера Chrome. У бібліотеці, яка відповідає за кодування зображень у форматі WebP, знайшли критичну вразливість – відомо, що її вже використовують зловмисники.

Причому, ця бібліотека є у всіх веб-браузерах на базі Chromium, включаючи Edge, Brave і Vivaldi, та безлічі інших додатків. Інші розробники теж випустили свої патчі, пише The Verge.

У Google заявили, що поки не стануть публікувати подробиці про виявлену уразливість – до тих пір, поки більшість користувачів не оновить свій Chrome. 

У компанії рекомендують не чекати автоматичного апдейта і якнайскоріше оновитися вручну. Для цього потрібно зайти в меню Chrome, відкрити там "Довідку" і перейти в розділ "Про браузер Chrome".

Нагадаємо, що в найближчі місяці Google почне видаляти старі акаунти користувачів, які були неактивні протягом двох років. Під ніж потраплять і всі накопичені такими акаунтами дані на "Диску", YouTube і в "Google Фото".

А в одній з попередніх заміток ми розповідали, як за допомогою двох налаштувань змусити Chrome працювати швидше: ці поліпшення додали в браузер відносно недавно, тому багато хто про них напевно не знає. З ними ви радикально поліпшите роботу браузера.

Вас також можуть зацікавити новини: