Складено рейтинг найкращих бюджетних смартфонів 2022 року

2022 рік порадував щедрим "урожаєм" бюджетних смартфонів через жорстку конкуренцію на ринку.

2022 рік порадував щедрим "урожаєм" бюджетних смартфонів через жорстку конкуренцію на ринку. Редакція порталу Gizchina склала список із 5 найкращих недорогих смартфонів, які рекомендуються до покупки у 2022 році.

Перше місце віддали Galaxy M13 4G. Телефон оснащується 6,6-дюймовим дисплеєм IPS Infinity-V з роздільною здатністю Full HD+, чипсетом Exynos 850, потрійною камерою та акумулятором місткістю 5000 мАг. Вартість смартфона в Україні досить маленька, вона починається від 6,6 тис. грн.

За ним слід Moto G51, який, на відміну від Galaxy M13, пропонує користувачам підтримку 5G. Встановлений на передній панелі 6,8-дюймовий IPS-дисплей має дозвіл 1080p+ і працює на частоті 120 Гц.

Основна камера тут на 50 Мп, плюс є надширококутний датчик на 8 Мп і додатковий датчик на 2 Мп. Купити такий смартфон в Україні можна всього за 6 тисяч грн.

Серед найкращих недорогих смартфонів також відзначають Redmi Note 11S, який отримав 6,43-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 90 Гц. Всередині стоїть процесор MediaTek Helio G96, який легко справляється зі звичайними завданнями.

Апарат також оснащений швидкою зарядкою 33 Вт, що дозволяє зарядити акумулятор до 100% приблизно за годину. Ймовірно, це один з найдешевших смартфонів з роздільною здатністю 108 Мп, ціни в Україні на нього починаються від 9 тис.грн. 

У список найкращих бюджетних смартфонів 2022 також потрапили Realme Narzo 50 5G та Poco M5.

До речі, якщо ви щойно оновилися новеньким Android-смартфоном, рекомендуємо приділити особливу увагу його первинному налаштуванню. Вважається, що операційна система від Google набагато функціональніша, але складніше в освоєння в порівнянні з iOS, яка стоїть в айфонах.

Тому важливо відразу все налаштувати правильно, щоб отримати максимальне задоволення від користування пристроєм. УНІАН ділився порадами, що потрібно зробити відразу після покупки нового Android-смартфона.

Вас також можуть зацікавити новини: