Ноутбук ASUS Zenbook 14 OLED / фото ASUS

У сучасному світі багато людей віддають перевагу практичним подарункам. Наприклад, гаджетам, які не лише привабливо виглядають, а й будуть надійним помічником щодня.

Якщо ви шукаєте саме такий подарунок для вашого коханого або коханої, чудовим варіантом стане ноутбук Zenbook 14 OLED від ASUS – уособлення технологічної досконалості, що може впоратися з різноманітними завданнями, від роботи до навчання. До того ж, це один із перших ноутбуків зі штучним інтелектом, що допоможе його власнику бути на вістрі сучасних технологій.

Ноутбук ASUS Zenbook 14 OLED / фото ASUS

Розглянемо більше детально причини, чому ноутбук ASUS Zenbook 14 OLED є ідеальним подарунком до Дня закоханих

Відео дня

Причина 1. Витончений стиль

Zenbook 14 OLED – неймовірний 14-дюймовий ультрапортативний ноутбук, який виглядає так само неперевершено, як і працює. Завдяки стрункому металевому корпусу завтовшки всього 14,9 мм та вазі лише 1,2 кг цей пристрій можна із собою будь-куди.

Ноутбук ASUS Zenbook 14 OLED / фото ASUS

Придбати Zenbook 14 OLED можна в одному з двох вишуканих варіантів кольору: Foggy Silver (імлисте срібло) або Ponder Blue (задумливий синій).

Неймовірний OLED-дисплей

14-дюймова панель ASUS Lumina OLED формату 16:10 із роздільною здатністю 3K (2880 x 1800 пікселів), якою оснащений ноутбук Zenbook 14 OLED, вражає яскравістю, насиченістю кольорів і глибиною чорного, а частота оновлення 120 Гц означає плавність відтворення динамічних сцен відео.

Ноутбук ASUS Zenbook 14 OLED / фото ASUS

OLED-дисплей ноутбука надає надзвичайно деталізоване й реалістичне зображення зі 100% охопленням колірної гами DCI-P3 кінематографічного рівня. Це означає, що кольори виглядають на дисплеї більш насиченими, ніж зазвичай. Такий дисплей повністю відповідає вимогам для професійної роботи з графікою, даруючи користувачам справжнє задоволення під час роботи та перегляду відео.

Інтелектуальні рішення

Zenbook 14 OLED вражає не лише своїм зовнішнім виглядом, а й внутрішнім наповненням. Найсучасніший процесор Intel Core Ultra має вбудований модуль, який виконує роль нейронного процесора для прискорення роботи алгоритмів штучного інтелекту. Він здатен узяти на себе частину роботи, яку раніше виконував центральний процесор, що не лише покращує продуктивність у таких застосунках, як програми для відеоконференцій, але й дає змогу довше працювати від акумулятора.

Новий процесор разом з інтегрованою графічною системою Intel Arc створює потужну платформу для виконання будь-яких завдань. Крім того, швидкісний SSD-накопичувач місткістю до 1 ТБ, 32 ГБ оперативної пам’яті та модуль Wi-Fi 6E означають менше часу на очікування й більше часу на роботу та розваги. Попри ультракомпактне виконання, Zenbook 14 OLED оснащений повним набором повнорозмірних швидкісних портів, зокрема двома Thunderbolt 4, USB Type-A, HDMI 2.1 і зручним 3,5-мм аудіороз’ємом.

Поєднання стилю та ШІ: чому ноутбук ASUS Zenbook 14 OLED – ідеальний подарунок до Дня закоханих

Спеціально розроблений акумулятор підтримує більше циклів заряджання, ніж звичайний, що подовжує термін його служби. Він також гарантує до 15 годин автономної роботи, щоб можна було працювати за ноутбуком протягом усього дня в мобільному режимі. Водночас фірмова технологія USB-C Easy Charge допомагає легко підзарядити ноутбук від будь-якого адаптера живлення або павербанка з роз’ємом USB-C.

Дізнайтеся більше про ASUS Zenbook 14 OLED – ноутбук, який об’єднує в собі красу, продуктивність та інтелектуальні рішення – можна за посиланням.