Ноутбук ROG Strix SCAR 16 від ASUS

Бренд ASUS Republic of Gamers (ROG) оголосив про початок офіційного продажу в Україні потужних 16-дюймових ноутбуків моделі ROG Strix SCAR 16. Вони є першими ігровими ноутбуками з лінійки ROG Strix, оснащених неймовірним HDR-дисплеєм з підсвічуванням Mini LED.

Характеристики ноутбуку ROG Strix SCAR 16

Ноутбук ROG Strix SCAR 16 оснащений флагманським процесором Intel Core i9-13980HX 13-го покоління з 24 ядрами й 32 потоками, а також відеокартою NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 для ноутбуків із максимальною графічною потужністю (TGP) 175 Вт.

Максимальному використанню потенціалу відеокарти ноутбуку під час гри сприятимуть спеціальний мультиплексор MUX Switch і технологія NVIDIA Advanced Optimus, а підтримка оперативної пам’яті DDR5 обсягом до 64 ГБ та накопичувача PCIe Gen4x4 до 4 ТБ дозволить одночасно грати, транслювати та створювати контент.

Відео дня

Також новинка має комплексну інтелектуальну систему охолодження з трьома вентиляторами та сімома тепловими трубками, що дозволить обчислювальним компонентам ноутбуку ROG Strix SCAR 16 працювати на межі можливого. Роль термоінтерфейсу на процесорі та відеокарті виконує рідкий метал Conductonaut Extreme.

Ноутбук ROG Strix SCAR 16 від ASUS

При цьому 16-дюймовий екран ноутбуку гарантуватиме вибагливим геймерам найчіткіше зображення в динамічних сценах. ROG Strix SCAR 16 пропонує користувачам неймовірну панель Nebula HDR з підсвічуванням Mini LED, частотою оновлення 240 Гц, покриттям 100% колірного простору DCI-P3 та запаморочливою піковою яскравістю 1100 кд/м2. Ця 16-дюймова панель зі співвідношенням сторін 16:10 є ідеальною для гри в аренні шутери та інші ігри на шаленій швидкості. Також є варіант SCAR 16 з панеллю Full HD та частотою оновлення 165 Гц.

Аудіосистема ROG Strix SCAR 16 складається з двох високочастотних динаміків і двох спрямованих униз низькочастотних динаміків, які створюють реалістичну звукову сцену під час гри. Вона підтримує технологію віртуального об’ємного звучання Dolby Atmos® для кришталево чистого відчуття звукової сцени в розпал битви. Натомість технологія двостороннього інтелектуального шумозаглушення відфільтровує фоновий шум як для вхідного, так і для вихідного сигналів, тому голос звучить голосно та чітко.

Ноутбук має акумулятор ємністю 90 Вт·год і підтримує заряджання через порт Type-C з потужністю до 100 Вт, що додасть зручності в дорозі. Підтримка мережевих інтерфейсів Wi-Fi 6E та 2,5G Ethernet означає мінімальні затримки при підключенні як до дротових, так і до сумісних бездротових мереж.

В Україні незабаром можна буде придбати потужний ігровий ноутбук ROG Strix SCAR 16 від ASUS

Також ноутбук ROG Strix SCAR 16 має збільшену площу клавіатури. RGB-підсвічення клавіатури та нижньої грані, сумісне з технологією Aura Sync, індивідуальний колір підсвічування для кожної клавіші, а також накладки Armor Caps з можливістю персоналізації дають геймерам можливість підкреслити власний стиль.