Ноутбук ASUS Zenbook DUO / фото ASUS

Нині ноутбук – це надійний помічник вдома, на роботі та в навчанні, тому при виборі нового гаджету хочеться, щоб він був одночасно портативним, потужним і надзвичайно функціональним.

Якщо ви мрієте саме про такий пристрій, то ідеальним вибором стане ноутбук з двома екранами Zenbook DUO – революційний пристрій, що розширює межі уявлення про сучасні технології.

Два неймовірних OLED-дисплеї

Новий Zenbook DUO оснащений двома великими 14-дюймовими дисплеями ASUS Lumina OLED зі співвідношенням сторін 16:10, високою роздільною здатністю до 3K і частотою оновлення 120 Гц. Їх можна використовувати як один великий 19,8-дюймовий дисплей для більш зручного перегляду або ж можна розділити робочий простір на два, щоб "жонглювати" декількома завданнями одночасно, а не бути обмеженим одним дисплеєм.

Відео дня

Водночас обидва дисплеї є сенсорними і підтримують активний стилус ASUS Pen з 4096 рівнями натискання, що робить роботу з ними максимально зручною та інтуїтивно зрозумілою.

Ноутбук ASUS Zenbook DUO / фото ASUS

При цьому ноутбук ASUS Zenbook DUO відкриває для користувачів новий рівень візуальної досконалості, вражаючи багатством і глибиною кольорів на OLED-дисплеях зі 100% охопленням колірного простору DCI-P3. Цей ноутбук ідеально підходить для дизайнерів, фотографів та інших творчих фахівців, адже він гарантує надзвичайно точне відтворення професійної гами кольорів і широкі кути огляду. Крім того, технологія OLED значно знижує рівень шкідливого синього світла порівняно з традиційними РК-дисплеями, роблячи тривалу роботу за пристроєм безпечнішим для очей.

Інноваційний дизайн

Корпус Zenbook DUO із магнієво-алюмінієвого сплаву робить пристрій не лише елегантним, але й міцним і надійним помічником для сучасного мобільного життя. Незважаючи на два великих екрани, він залишається неймовірно портативним пристроєм, який зручно брати із собою у поїздки: за товщини 14,6 мм ноутбук важить лише 1,35 кг.

Знімна клавіатура з вбудованим акумулятором дає користувачам свободу вибору, тож працювати за ноутбуком можна як за традиційним пристроєм або ж використовувати його екрани без клавіатури, щоб максимально розширити робочий простір.

Ноутбук ASUS Zenbook DUO / фото ASUS

Крім того, нижній екран можна використовувати як повнорозмірну віртуальну клавіатуру, а спеціальний шарнір дозволяє розкривати екрани на 180°, що дає змогу розмістити Zenbook DUO горизонтально, наприклад, для демонстрації контенту колегам під час наради.

Потужність, підсилена ШІ

Ще одна перевага ноутбуку Zenbook DUO – потужна конфігурація, здатна задовольнити потреби найвимогливіших користувачів. Серце ноутбука – найсучасніший процесор Intel Core Ultra – містить модуль, який виконує роль нейронного процесора (NPU). Він прискорює роботу алгоритмів штучного інтелекту, розвантажуючи при цьому центральний процесор. Завдяки цьому Zenbook DUO демонструє вищу продуктивність у програмах для відеоконференцій, редагування фото та відео, а також інших завданнях, що задіяють штучний інтелект. Крім того, 32 ГБ оперативної пам'яті та SSD-накопичувач місткістю до 2 ТБ гарантують швидку й плавну роботу ноутбука в багатозадачному режимі, а акумулятор ємністю 75 Вт забезпечує автономність протягом цілого дня.

Новинка пропонує широкий набір портів: два Thunderbolt 4, USB 3.2 Type-A, HDMI 2.1 і зручний 3,5-мм аудіороз'єм, тому не доведеться брати із собою громіздку док-станцію або декілька адаптерів під час подорожей.

Також Zenbook DUO може похвалитися чудовою аудіосистемою з підтримкою технології Dolby Atmos, сертифікованою Harman Kardon.

Ноутбук ASUS Zenbook DUO / фото ASUS

Zenbook DUO (2024) – це революційний ноутбук, який пропонує безпрецедентний рівень продуктивності, мобільності та універсальності. Завдяки двом OLED-екранам, потужним компонентам, інноваційному дизайну й підтримці ШІ, він стане ідеальним вибором для людей, які шукають ультрапортативний ноутбук для роботи, творчості та розваг.

Замовити Zenbook DUO (2024) можна вже зараз в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, який пропонує зручний і швидкий спосіб купівлі продукції компанії. Переваги магазину – офіційна продукція з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій), швидка доставка.