фото ssu.gov.ua

На Тернопільщині прокурору, якого звинувачують в отриманні хабара, суд призначив цілодобовий домашній арешт.

Як повідомили УНІАН у секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області, відповідне рішення прийняв учора Тернопільський міськрайонний суд, обираючи запобіжний захід для прокурора Кременецької місцевої прокуратури, підозрюваному у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Посереднику, який передавав кошти від місцевого жителя співробітнику прокуратури, оголошено про підозру у пособництві в отриманні неправомірної вигоди (ч. 5 ст. 27 та ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 21 лютого на Тернопільщині при отриманні 2,5 тис. хабара затримали працівника районної прокуратури.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець Кременецької місцевої прокуратури вимагав у місцевого мешканця кошти за сприяння йому в уникненні кримінальної відповідальності за незаконне полювання.

Співробітники СБ України  затримали посередника у Кременці під час отримання ним коштів в особистому автомобілі. Прокурора ж було затримано у приміщенні прокуратури після передачі всієї суми обіцяної «винагороди».