Станція обслуговуватиме Козлівську об’єднану територіальну громаду та навколишні села

На Тернопільщині відкрили 21-шу поліцейську станцію.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, розпочала вона свою роботу у селищі Козлів Козівського району.

Створення поліцейської станції, котра обслуговуватиме Козлівську об’єднану територіальну громаду та навколишні села, чисельністю понад 5 тис. населення, ініціював голова ОТГ Володимир Колісник.

Відео дня

«Ми відшукали та обладнали приміщення, тож поліцейська станція завжди і всім буде забезпечена. Віднині місцеві мешканці отримуватимуть більш якісні послуги поліції щодо забезпечення правопорядку в населених пунктах. А правоохоронці, у свою чергу, зможуть швидше дістатись до місця скоєння правопорушення, оперативно реагувати на скарги та повідомлення громадян», – зазначив Колісник.

Начальник обласного управління поліції Олександр Богомол під час відкриття станції побажав поліцейським, які приступили до роботи, сумлінно виконувати поставлені перед ними завдання та подякував громаді за підтримку.

«Головна ідея децентралізації – це максимальне наближення соціальних послуг до людей, саме тому поліцейські дільниці функціонують в об'єднаних територіальних громадах. Нашу ініціативу перейняли інші області, а це свідчить про дієву взаємодію влади і громад. Роботу поліцейського оцінюють люди, тож слід працювати старанно», – підкреслив Богомол.