Хостел The RoadHouse Prague / фото hostelworld.com

Міжнародний сервіс з бронювання хостелів Hostelworld склав рейтинг найбільш популярних та комфортних хостелів.

Переможців нагородили премією HOSCAR, передає Громадське.

Для складання рейтингу проаналізували 1,2 мільйона відгуків користувачів, ідеться на сайті сервісу.

Відео дня

У номінації «Кращий хостел для мандрівників, які подорожують самостійно» переміг хостел у столиці Чехії The RoadHouse Prague. Хостел розташований майже у центрі міста, навколо багато кав'ярень, барів та інших закладів.

Читайте такожПрага за $300: загадкове місто тисячі шпилів, смачної їжі та затишних вуличок

На другому місці опинився Soul Kitchen, який розташований у центрі Санкт-Петербурга. У хостелі можна отримати безкоштовні каву, чай, Wi-Fi та дзвінки у понад 50 країн світу. Трійку лідерів замикає ще один празький хостел - One Miru. Невеликий хостел популярний своїми низькими цінами.

Кращим хостелом для жінок, які мандрують самостійно, став We Love F. Tourists у Лісабоні, Португалія. Кращим хостелом для чоловіків сервіс визнав Hostel One Paralelo, який розташований у Барселоні. У вартість проживання у хостелі включено вечері та вечірки в клубі.

Найпопулярнішим хостелом у світі став ClinkNOORD в Амстердамі. Популярність хостелів оцінювалася на основі кількості бронювань і середнього рейтингу.

Найкращим хостелом в Україні сервіс Hostelworld назвав DREAM Hostel Lviv у Львові, який розташований за декілька кроків від площі Ринок.