Залізничне сполучення Маріуполь - Харків з 31 березня буде здійснюватися щоденно / фото УНІАН

Залізничне сполучення Маріуполь - Харків з 31 березня здійснюватиметься щодня, повідомила прес-служба компанії «Укрзалізниця».

Читайте також«Укрзалізниця» призначила 17 додаткових поїздів до 8 березня

«З 31 березня пасажири зможуть дістатися до Харкова з Маріуполя щодня замість через день, як зараз. Це стане можливим завдяки впровадженню двогрупного поїзда № 70/96-95/69 Маріуполь - Львів, Харків - Бахмут з об'єднанням/роз'єднанням груп вагонів на станції Федорівка», – йдеться в повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що група вагонів Маріуполь - Львів курсуватиме щоденно, група вагонів Маріуполь - Харків - через день, група вагонів Маріуполь - Бахмут - через день.

«Двогрупний поїзд з групами вагонів Маріуполь - Харків та Маріуполь - Бахмут курсуватиме по черзі через день, що дозволить забезпечити щоденне пряме пасажирське сполучення між Маріуполем і Харковом», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в групі вагонів Маріуполь - Бахмут буде запропоновано 260 місць за рейс, в групі вагонів Маріуполь - Харків - 276 місць.

Заплановані обсяги руху на цій ділянці залишаться в існуючих кордонах і відповідають наявному пасажиропотоку.

У прес-службі зазначили, що зараз курсують поїзди № 70/69 Маріуполь - Львів (щодня) та № 96/95 Маріуполь - Бахмут (через день).

Як повідомляв УНІАН, 6 липня 2017 року «Укрзалізниця» запустила пасажирський поїзд за маршрутом Маріуполь – Харків. Пізніше «Укрзалізниця» продовжила маршрут поїзда Маріуполь - Харків до Бахмута.