Поки що подробиці меню тримаються в таємниці \ russianemirates.com

Всесвітній торговий центр Дубаю (DWTC) оголосив про запуск нової ресторанної пропозиції у форматі 3D - LMNTS - World Trade Club.

Читайте такожВ ОАЕ запущено новий гід по ресторанах

Дія буде відбуватися на 33-му поверсі знаменитої Sheikh Rashid Tower. LMNTS стане абсолютно новим досвідом для гостей, взаємодіючим з усіма п'ятьма почуттями одночасно, передають Російські емірати.

Відео дня

Головний «інгредієнт» LMNTS - ретельно пророблене меню зі страв, що представляють елементи природи. Гості зможуть перенестися в альтернативне вимірювання за вечерею завдяки технології об'ємного звучання. Поки що подробиці меню тримаються в таємниці.

Віце-президент DWTC з організації заходів Мухаммед Аль-Джумаірі сказав: «LMNTS запропонує відвідувачам унікальний ресторанний досвід у сучасній і динамічній обстановці. Наша мета - без зупинки створювати унікальні враження в Дубаї, які об'єднують людей за допомогою кулінарних інновацій».

Шоу LMNTS буде проходити двічі на день - о 18:30 та 20:30. Меню з п'яти страв пропонується за ціною 525 дирхамів ($142), включаючи алкогольні напої, і 375 дирхамів ($102) з безалкогольними напоями. Бронювання здійснюється мінімум за 48 годин за адресою wtc@dwtc.com.