Ryanair почне виконувати рейси Одеса-Берлін з жовтня / Фото Марина Григоренко

Ірландський лоукостер Ryanair оприлюднив розклад рейсів Одеса-Берлін і запустив продаж квитків на новий напрямок, який було анонсовано 27 березня.

Читайте такожВтеча з галасливого Берліна в безтурботний Потсдам

Як повідомляє видання avianews.com, польоти почнуться з 28 жовтня і будуть виконуватися два рази на тиждень по понеділках і п'ятницях до берлінського аеропорту Тегель. Вильоти з Одеси о 14:45, з Берліна - о 10:20. Час в дорозі складе близько 3 годин.

Відео дня

Мінімальна ціна на авіаквитки починається від 29 євро в одну сторону за тарифом Standard. Він включає перевезення тільки невеликої особистої речі якручної поклажі з габаритами до 40х25х20 см.

Рейс Ryanair Одеса-Берлін / Скриншот avianews.com

Відзначається, що офіційно про початок рейсів з Одеси Ryanair оголосив 27 березня. Спочатку планувалося, що лоу-кост запустить рейси за трьома напрямами до Польщі - Краків, Вроцлав і Катовіце, проте в ході переговорів за кілька годин до офіційного анонсу сторони домовилися про відкриття четвертого напряму - до Берліна. Через такий експрому Ryanair не оприлюднив ні ціни, ні розклад рейсів Одеса-Берлін в ході прес-конференції в Одесі 27 березня.

До речі, якщо ви вирішите вирушити до Берліна, раніше УНІАН.Туризм розповідав, як місцева картка туриста зможе полегшити вам життя в столиці Німеччини.