Львівську ратушу закрили для відвідувачів \ фото Юрий Шульгевич

У Львові з 30 травня, для львів’ян та гостей міста на невизначений термін закрили вежу Ратуші.

Читайте такожУ Львові на Ратуші відкрили вуличний вказівник кримськотатарською мовою (фото, відео)

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради. Там зазначили, що у вежі будуть проводитися профілактичні технічні роботи, однак, скільки вони триватимуть - не уточнили.

Відео дня

Окрім того, наголошується, що вхід до будівлі Львівської міської ради є відкритим, обмеження стосується тільки доступу до вежі і оглядового майданчика.

Наразі невідомо, коли Ратушу знову відкриють.

Як повідомляв УНІАН, 29 травняу Львові кілька десятків молодих людей, які назвали себе активістами різних громадських організацій, увірвалися до будівлі Львівської міської ради, виламавши двері. За словами керівника прес-служби Львівської міськради Христини Процак, після цього вони розійшлися по поверхах будівлі міськради, намагалися виламати двері в кабінет мера Львова Андрія Садового, а також його заступника, однак їм цього не вдалося.

Оглядовий майданчик львівської Ратуші, розташований на вежі заввишки 65 м, є популярним місцем серед туристів. Після його закриття, подивитися на Львів з висоти пташиного польоту можна з Високого замку, або оглядового майданчика храму Ольги і Єлизавети.