Ілюстрація / REUTERS

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air із 20 жовтня збільшить частоту виконання рейсів із міжнародного аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького до Братислави (Словаччина), Вроцлава, Гданська (Польща), Берліна і Дортмунда (Німеччина) на зиму 2019/2020 рр.

Про це повідомляється на сторінці аеропорту в Facebook.

З 20 жовтня їх кількість, у порівнянні з минулорічним сезоном, зросте у сумі на 10 рейсів.

Відео дня

Читайте такожІталійський лоукостер скоротить частоту польотів із Харкова в Італію

Зокрема, рейси до Братислави виконуватимуться 5 разів на тиждень (по понеділках, вівторках, середах, п’ятницях і суботах) у порівняння з 2 рейсами у сезоні Зима 2018/2019.

Кількість рейсів до Вроцлава зросте з 3 до 5 рейсів, що виконуватимуться по вівторках, середах, четвергах, суботах і неділях.

До Гданська і Берліна рейси здійснюватимуться вдвічі частіше – 4 рази на тиждень (по понеділках, середах, п’ятницях і неділях).

У напрямку до Дортмунда виконуватиметься 3 рейси на тиждень (по понеділках, середах і п’ятницях) у порівнянні з 2 рейсами у минулорічному сезоні.

Авіакомпанія Wizz Air також суттєво змінила частотність на тих же п'яти напрямках у літньому сезоні цього року. Кількість рейсів збільшено у: Братиславу – з 2 до 3; Гданськ – з 2 до 4; Берлін – з 2 до 4 та Вроцлав – з 3 до 5. Також у Дортмунд - з 2 до 3.

Як повідомляв УНІАН, Wizz Air з 18 липня збільшить частоту польотів на маршруті Київ-Таллінн з чотирьох до п'яти рейсів на тиждень.