Ілюстрація / REUTERS

Найбільший в Україні авіаперевізник, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) в партнерстві з компанією "АТАСС-Бориспіль" почала виконувати перевезення, що передбачають доставку пасажирів МАУ з Вінниці до аеропорту "Бориспіль".

Читайте такожМАУ відновлює авіасполучення Одеса-Вільнюс

Про це повідомила прес-служба МАУ.

Відео дня

"1 липня 2019 року МАУ першої в Україні запустила спільно з партнером АТАСС комбіновані перевезення автобус + авіа, з'єднавши Вінницю з широкою мережею маршрутів авіакомпанії. Зручне інтермодальне з'єднання дозволяє жителям комфортно дістатися до потрібного пункту призначення через Київ (аеропорт "Бориспіль") з єдиним квитком МАУ", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що автобусні рейси PS009/PS010, що забезпечують стикування з авіарейсами МАУ, курсують щоденно.

"Виліт з аеропорту "Бориспіль", термінал D, 20:25; від площі біля аеропорту "Вінниця" - у 03:00. Страховий поліс і доступ до Wi-Fi для поїздки автобусом Neoplan надаються безкоштовно", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, авіакомпанія МАУ скоротить інтенсивність польотів до Афін, Стамбул і Єреван і скасує рейси між Києвом та Вінницею на період літньої навігації.

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" заснована в 1992 році. Здійснює рейси до столиці та ключові міста Європи, Азії, Африки, СНД і США, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів. Базовим аеропортом МАУ є міжнародний аеропорт Києва "Бориспіль".