Ілюстрація \ REUTERS

Популярний сервіс для пошуку житла Airbnb тепер доступний українською мовою.

Читайте такожAirbnb заборонила здавати житлові будинки для вечірок після вбивства п'яти осіб

Зокрема, творці сервісу оновили список мов, додавши нові і рідкісні. Автори оновлень дуже ретельно підійшли до свого завдання. У списку нових мов доступні відразу три різновиди англійської – австралійський англійська, канадська англійська і британська англійська.

Відео дня

Крім української, творці сервісу додали також мови країн кавказького регіону, а також мови прибалтійських країн. Серед інших цікавих варіантів – канадська французька, індійська хінді, аргентинська іспанська, іспанська Латинської Америки, два діалекти Південно-Африканської Республіки і навіть мальтійська мова. Всього додана 31 мова.

Читайте такожУ Британії здають в оренду будинок Гаррі Поттера (фото)

Таким чином, після оновлень сервіс став доступний вже 62 мовами, в тому числі локальними різновидами і діалектами мов. Це означає, що сервісом теоретично зможуть скористатися близько 4 млрд людей на планеті – саме стільки у сукупності володіють всіма цими мовами і діалектами. За більш ніж 11 років роботи компанія розширила свій список країн, з якими вона співпрацює, до 191-ї.

У компанії стверджують, що оновлення списку доступних мов на сайті дасть можливість охопити нову аудиторію користувачів, а також відкриє можливості ведення бізнесу зі здачі житла в оренду для населення деяких регіонів у різних куточках світу. Аналогічно розшириться аудиторія туристів – вихідців з цих регіонів, які шукають житло на час відпустки.