МАУ виконає два рейси в Китай та поверне українських громадян на батьківщину / Ілюстрація REUTERS

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" 30 січня та 4 лютого виконає рейси з китайського міста Саньї для вивезення українських туристів у зв'язку зі спалахом коронавірусу 2019-nCoV.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі МАУ.

Читайте такожУкраїна з 3 лютого припиняє пряме авіасполучення з Китаєм – МОЗ

Відео дня

«У контексті епідемії коронавірусу в Китаї найближчі чартерні рейси Київ-Санья-Київ авіакомпанії МАУ будуть виконуватися виключно на вивезення пасажирів. Рейси з Саньї відбудуться за стандартним розкладом - 31 січня і 4 лютого. Авіаперевізник і туроператор узгодили припинення рейсів за цим напрямком попередньо до 24.02.2020 і остаточної нормалізації ситуації», - зауважили в компанії у відповідь на запит УНІАН.

Раніше український туроператор Join UP! анонсував повернення своїх туристів з китайського острова Хайнань. «29 січня і 1 лютого буде виконано рейси із Києва до Саньї. Орієнтовне повернення літаків із туристами в Україну – 30 січня і 2 лютого відповідно. Розклад узгоджується», - йдеться на сайті туроператора.

Як повідомляв УНІАН, про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Встановлено, що збудником захворювання став новий тип коронавірусу – 2019-nCoV. Вірус передається від людини до людини. Інкубаційний період коронавірусу триває від 2 до 12 діб. Випадки виявлення коронавірусу вже зафіксовано в багатьох країнах світу.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.