Аеропорт "Львів" збільшив пасажиропотік / фото УНІАН

Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького у січні 2020 року збільшив пасажиропотік у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року на 28,6% - до 163,4 тис. осіб.

Читайте такожSkyUp назвала найбільш популярні напрямки минулого року

Про це повідомляється на сторінці аеропорту в соцмережі Facebook.

Відео дня

Згідно з повідомленням, за результатами діяльності аеропорту в січні поточного року на міжнародних рейсах було перевезено 143,4 тис. пасажирів, а на внутрішніх – 20 тис.

Також повідомляється, що кількість авіарейсів, виконаних з/в аеропорт, за звітний період зросла на 6% і становила 1347 рейсів.

Як повідомляв УНІАН, аеропорт "Львів" в 2019 році збільшив пасажиропотік у порівнянні з 2018 роком на 38,8% - до 2,217 млн осіб.

Міжнародний державний аеропорт «Львів» – найбільший на заході України аеропорт за пасажиропотоком та маршрутною мережею.

У 2011 році аеропорт був реконструйований. У рамках реконструкції був побудований новий термінал загальною площею 48 тис. кв. м, а також реконструйована злітно-посадкова смуга. Реконструйований аеропорт розрахований на обслуговування суден класу «А», «В», «С», а також класу «D» (типу Boeing-767).

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.