Про будь-які подальші зміни інформуватимуть додатково / vmire.news

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» прийняла рішення скасувати близько 2000 рейсів навесні 2020 року.

Читайте такожУкраїна призупинила авіасполучення з Італією через коронавірусПро це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці Fly UIA.

«Безпека і здоров’я наших пасажирів та екіпажів є для МАУ пріоритетом номер один. Авіакомпанія тісно співпрацює з національними та міжнародними органами у питаннях недопущення подальшого поширення коронавірусу і виконує всі вимоги ВООЗ, Міністерства охорони здоров’я України та країн призначення. Як і всі інші авіакомпанії світу, МАУ має продовжувати забезпечувати повітряне сполучення між країнами та континентами та водночас балансувати потреби пасажирів з експлуатаційними проблемами, які виникли через обмеження на в'їзд, запроваджені низкою країн. Саме тому навесні 2020 буде скасовано близько 2000 рейсів», – говориться в повідомленні.

Відео дня

Пасажирам рекомендують перевіряти статус своїх рейсів за кілька діб до вильоту, а також слідкувати за правилами в’їзду країн, до яких вони прямують.

«Про будь-які подальші зміни в розклади ми інформуватимемо додатково – на сайті та у соціальних мережах. Авіакомпанія проактивно зв’язуватиметься з пасажирами, які під час бронювання залишили свої прямі контакти», – говориться в повідомленні.

Раніше УНІАН повідомляв, що Україна розгляне обмеження польотів до Німеччини та Франції.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.