Ілюстрація REUTERS

Найбільший в Україні авіаперевізник, авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) призупиняє виконання рейсів з Києва до Мілана і Рима через загострення ситуації в Італії у зв'язку з поширенням коронавірусу. Про це повідомляє прес-служба компанії на офіційній сторінці у Facebook.

Читайте такожRyanair тимчасово скасовує плату за зміну дати рейсу через коронавірус

Найбільший в Україні авіаперевізник - авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) призупиняє виконання рейсів з Києва до Мілана і Рима через загострення ситуації в Італії у зв'язку з поширенням коронавірусу. Про це повідомляє прес-служба компанії на офіційній сторінці у Facebook.

Відео дня

Повідомляється, що рейси PS305/306 між Києвом і Римом будуть скасовані з 15 березня до 8 квітня. Рейси PS311/312 між Києвом і Міланом скасовуються на період з 15 березня до 14 квітня.

«Пасажири скасованих рейсів можуть звернутися для переоформлення або повернення коштів за квиток (або його невикористану частину) за місцем придбання квитка», - йдеться в повідомленні.

Також у прес-службі звернули увагу, що у зв'язку з великою кількістю звернень до авіакомпанії за всіма каналами комунікації, час очікування відповіді зараз значно більший, ніж зазвичай.

«Пасажирів, у яких дата вильоту запланована після 15 квітня, за можливості просимо відкласти звернення до контакт-центру з нетермінових питань. Авіакомпанія МАУ робить все можливе для забезпечення своєчасного зворотного зв'язку за всіма зверненнями пасажирів», - повідомляє прес-служба.

Як повідомляв УНІАН, 10 березня авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) повідомила про скасування низки авіарейсів до 16 країн світу через коронавірус, серед яких Італія, Швейцарія, Греція, Німеччина, Ізраїль, Іспанія, Великобританія, Литва, Азербайджан, Туреччина, Польща, Угорщина, Австрія, Чехія, Фінляндія, Данія.

За прогнозами Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA), втрати світових авіакомпаній у сфері пасажирських перевезень у 2020 році з урахуванням поширення коронавірусу COVID-19 можуть становити від 63 млрд доларів у разі збереження поточної ситуації із захворюванням до 113 млрд доларів у разі подальшого поширення вірусу.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» заснована в 1992 році. Здійснює рейси до столиць і ключових міст Європи, Азії, Африки, СНД і США, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів. Базовим аеропортом МАУ є міжнародний аеропорт Києва «Бориспіль».

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.