У Дубаї закриті кінотеатри і нічні клуби \ dancingsalone.it

Влада Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) видала постанову про закриття культурно-дозвіллєвих установ і скасування масових заходів до кінця березня.

Читайте такожЧерез коронавірус в аеропорту Дубаю відключили "розумні" рамки

До теперішнього моменту подібні циркуляри, як повідомляють місцеві ЗМІ, випустили туристичні відомства Абу-Дабі, Дубаю і Аджману. Заходи пов'язані з метою недопущення поширення епідемії коронавірусу COVID-19 на території країни, передає russianemirates.com.

Відео дня

Зокрема, у столиці ОАЕ закрито музей Лувр Абу-Дабі і галерея Манарат Аль Саадіят, форт Каср Аль-Хосн і палац Каср Аль-Ватан, а також парки розваг Warner Bros. World Abu Dhabi, Yas WaterWorld, Ferrari World Abu Dhabi і CLYMB Abu Dhabi.

Всі туристичні пам'ятки закриті для відвідування в місті Аль-Айн. На території емірату призупинили роботу кінотеатри, парки, пляжні та нічні клуби, скасовано масові заходи. Штрафи за недотримання правил складуть від 3 до 10 тис. дирхамів (до $2,7 тис.).

Департамент туризму і комерційного маркетингу Дубаю також випустив циркуляр про скасування всіх масових заходів, включаючи весілля, в тому числі в готелях з 15 березня включно. У Дубаї закриті кінотеатри і нічні клуби, а також парки розваг комплексу Dubai Parks and Resorts, Дубайська рамка і інші визначні пам'ятки. Крім того, про закриття обох магазинів в Дубаї повідомила компанія Apple.

Департамент економічного розвитку випустив циркуляр про закриття фітнес-клубів, тренажерних залів, СПА і масажних салонів, а також спортивних таборів до кінця березня. Повідомлення про закриття поширили для користувачів танцювальні і йога-студії. Передчасно завершив свій сезон і ярмарок Global Village, який повинен був працювати до 4 квітня.

ОАЕ повідомили про припинення випуску всіх в'їзних віз з 17 березня. Крім того, припинено авіасполучення з Ліваном, Іраком, Сирією та Туреччиною з 17 березня до особливого розпорядження.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.