Ілюстрація REUTERS

Qatar Airways відновила польоти на пасажирських літаках з Дохи до шести міст у Китаї для забезпечення вантажоперевезень.

На лініях в Пекін, Шанхай, Гуанчжоу, Ченду, Чунцин і Ханчжоу будуть використовуватися широкофюзеляжні авіалайнери Boeing 777-300ER, повідомила прес-служба авіакомпанії.

Частота польотів складе від трьох до семи на тиждень в залежності від напрямку. Рейси будуть виконуватися без пасажирів та бортпровідників. Екіпажі будуть складатися тільки з пілотів.

Відео дня

Рейси в Китай на пасажирських літаках доповнять вже існуючі рейси Qatar Airways на вантажних повітряних суднах.

Читайте такожАвіаційна влада Італії тимчасово дозволила Ryanair виконувати рейсі між Італією та Україною

«Це значно розширить наші можливості з доставки вантажів за китайськими маршрутами в умовах зростаючого попиту ринку на імпортні та експортні операції, включаючи термінові поставки товарів першої необхідності, свіжих продуктів, продуктів харчування і великою мірою предметів медичного призначення з Китаю в інші частини світу, де на даний час складається критична ситуація в області суспільної охорони здоров'я», - повідомив глава Qatar Airways Group Акбар аль-Бакер.

За даними авіакомпанії, після нинішньої зміни польотної програми місткості з перевезення вантажів на рейсах з Китаю збільшиться з 700 тонн до 1300 тонн на тиждень.

Як повідомляв раніше УНІАН, авіакомпанія Turkish Airlines оголосила про продовження скасування всіх міжнародних і більшості внутрішніх рейсів до 1 травня.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.