Ілюстрація REUTERS

Авіакомпанія Bulgaria Air (Болгарія) із 2 лютого починає регулярне авіасполучення Одеса-Софія.

Читайте такожЛоукостер Wizz Air почне польоти зі Львова до Дортмунда на два місяці раніше

Про це УНІАН повідомив менеджер зі зв'язків із громадськістю ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса» Дмитро Головченко, уточнивши, що йдеться про рейси, анонсовані у грудні 2017 року.

Відео дня

За його словами, рейси виконуватимуться двічі на тиждень - щоп'ятниці та щонеділі.

Виліт із Софії о 19:05, прибуття до Одеси - 20:30; у зворотному напрямку виліт з Одеси о 21:20, прибуття до Софії о 22:40 (за місцевим часом). Авіаперельоти здійснюватимуться на літаках Embraer 190.

Головченко нагадав, що 22 грудня в міжнародному аеропорту «Одеса» вперше приземлився літак Bulgaria Air, який виконував рейс із Софії з офіційною делегацією на чолі із заступником прем'єр-міністра Болгарії.

Довідка УНІАН. «Болгарія Ейр» - пасажирська авіакомпанія Болгарії, базується в Софії. Компанія є власником Himimport Inc. Є головним пасажирським перевізником на ринку Болгарії, національним авіаперевізником країни. Авіапарк компанії налічує 17 літаків, які виконують рейси до 27 міст у 19 країнах.

Міжнародний аеропорт «Одеса» належить до групи найбільших аеропортів України і пов'язаний повітряними лініями з багатьма містами України, СНД, а також країнами Західної Європи, Азії, Африки.