У "Борисполі" розповіли, де прихистять авіакомпанії після закриття на ремонт аеропорту "Жуляни"

Аеропорт «Бориспіль» розподілить рейси 10 авіакомпаній між двома терміналами.

Аеропорт «Бориспіль» прийме рейси 10 авіакомпаній, які будуть перенесені через закриття на ремонт аеродрому «Жуляни», розподіливши їх між терміналами D і F.

Про це повідомляє avianews.com з посиланням на прес-службу підприємства.

Читайте такожАвіаперевезення в Україні: з яких аеропортів найбільше літають

Додаткові рейси авіакомпаній «Белавіа» і LOT, які вже літають у «Бориспіль», будуть обслуговуватися здебільшого терміналі D. З цього ж терміналу вилітатимуть пасажири Alitalia, Pegasus Airlines та «Мотор Січ».

Термінал F, який зараз є основним для лоу-костів Ryanair та Laudamotion, почне обслуговувати рейси Wizz Air, Ernest Airlines, Buta Airways (торгова марка AZAL), «Джоник» і Vueling.

Термінал D: «Белавіа», LOT, Alitalia, Pegasus Airlines та «Мотор Січ»

Термінал F: Wizz Air, Ernest Airlines, Buta Airways, «Джоник» та Vueling

Згідно із випущеним аеропортом Жуляни NOTAM (інформація про зміни в правилах проведення і забезпечення польотів), повітряні ворота будуть закриті з 09:00 2 вересня до 09:00 12 вересня по київським часом. За цей час підприємство розраховує відремонтувати злітно-посадкову смугу, а також руліжні доріжки №1 і №2. Вартість робіт оцінюється в 33 млн грн.

Пасажирам, які мають оформлені квитки з вильотом з Жулян у період з 2 вересня по 12 вересня, необхідно звернутися в авіакомпанію для уточнення статусу рейсу і в разі необхідності переоформлення бронювання.