МАУ запропонує пасажирам скасованих рейсів до Тегерана зміну маршруту або повернення коштів

Щодо повернення грошей пасажирам потрібно звертатися за місцем придбання авіаквитків.

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) запропонує пасажирам скасованих рейсів з Києва до Тегерана зміну маршруту або повернення коштів за невикористані квитки.

Читайте такожМАУ скасувала всі рейси у Тегеран на невизначений термін

Про це повідомила прес-служба компанії.

«Авіакомпанія МАУ інформує про скасування всіх своїх регулярних рейсів між Києвом і Тегераном починаючи з 8 січня на невизначений термін. Скасування зумовлене забороною Державної авіаційної служби України польотів у повітряному просторі Ірану для всіх повітряних суден української реєстрації. Пасажирам скасованих рейсів буде запропоновано зміну маршруту, за можливості, або повернення коштів за невикористані квитки», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що стосовно повернення коштів пасажирам потрібно звертатися за місцем придбання авіаквитків.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 8 січня, в Ірані зазнав аварії український літак «Міжнародних авіаліній України», пасажири і екіпаж загинули. За попередньою інформацією, на борту перебувало 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Із 167 пасажирів – двоє пасажирів були громадянами України. Решта пасажирів - громадяни Канади, Ірану, Швеції, Німеччини та Афганістану.

Державіаслужба з 9 січня заборонила українським авіакомпаніям польоти в повітряному просторі Ірану до з'ясування причин катастрофи літака МАУ.