"Роза Вітрів" розширює програму польотів по Україні: з'явилися шість нових напрямків

Ціни на нових напрямках стартують від 1460 гривень.

Авіакомпанія "Роза Вітрів" розширить свою програму внутрішніх перельотів до шести напрямків у сезоні літньої навігації 2020 року.

Як повідомляє портал avianews, нові дані вже завантажені в систему бронювання станом на 13 лютого. Згідно інформації, доступної на момент підготовки матеріалу, поетапний запуск додаткових маршрутів розпочнеться з 13 квітня.

Першими, з 13 квітня, "Роза Вітрів" почне виконувати польоти з Києва до Львова та Харкова. До Харкова авіакомпанія буде літати один раз на день на щоденній основі, тоді як до Львова два рази в день, а з червні збільшить частоту до трьох на день.

З 12 травня в маршрутну мережу авіакомпанії додасться напрямок Київ-Запоріжжя, який буде обслуговуватися двома щоденними рейсами. З 18 травня "Роза Вітрів" відкриє щоденні рейси з Києва до Миколаєва.

Читайте такожWizz Air призупинить польоти з Одеси

Також в рамках літнього розкладу авіакомпанія збереже свій нинішній внутрішній маршрут Київ-Дніпро з поступовим нарощуванням частоти польотів до чотирьох в день і поступово збільшить частоту польотів на маршруті Київ-Одеса до двох рейсів на день в квітні і до трьох рейсів на день у червні.

У системі бронювання зазначено, що польоти по внутрішніх маршрутах будуть виконуватися регіональними турбогвинтовими літаками ATR 72 і регіональними реактивними літаками Embraer 145. Вильоти і прильоти в Києві будуть обслуговуватися в терміналі D аеропорту Бориспіль. Всі завантажені тарифи включають перевезення багажу 23 кг.

Ціни на внутрішні рейси "Роза Вітрів" на дати в травні 2020 року в одну сторону:

  • Київ-Запоріжжя — від 1460 грн
  • Київ-Дніпро — від 1460 грн
  • Київ-Одеса — від 1900 грн
  • Київ-Харків — від 1900 грн
  • Київ-Львів — від 2490 грн
  • Київ-Миколаїв — від 2490 грн

Як повідомляв УНІАН, Міністерство інфраструктури України планує в поточному році збільшити частку лоукост-авіакомпаній на українському ринку авіаційних перевезень до 45%.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.