Ілюстрація / REUTERS

Угорська авіакомпанія Wizz Air припинить польоти з Одеси з 26 березня до 5 червня 2020 року у зв'язку з ремонтом в аеропорту.

Про це повідомляється на сайті одеського аеропорту.

"Ми постійно працюємо над розвитком нашого аеропорту і хочемо зробити для вас якомога сучасніший комплекс. Для цього нам необхідно завершити виконання робіт з будівництва, які здійснюватимуться навесні. На жаль, на цей період авіакомпанія Wizz Air вирішила призупинити виконання польотів з 26 березня до 5 червня", - йдеться в повідомленні.

Водночас про те, що буде з рейсами інших авіакомпаній, що літають через Одеський аеропорт, поки не повідомляється.

Читайте такожАеропорт "Одеса" завтра припинить роботу через реконструкцію – джерело

У свою чергу, в прес-службі авіакомпанії УНІАН підтвердили дану інформацію, зазначивши, що авіаперевізник проінформує тих пасажирів, бронювання яких змінилися, і запропонує їм бронювання на альтернативні рейси, повне відшкодування або 120% компенсацію вартості квитків, яка перераховується на рахунок WIZZ у формі кредиту.

"Хоча закриття аеропорту викликано не залежними від нас обставинами, Wizz Air просить вибачення у всіх пасажирів за незручності", - підкреслили в авіакомпанії.

Як повідомляв УНІАН, на зимовий сезон 2019/2020 авіакомпанії Wizz Air Hungary надано дозволи на виконання регулярних міжнародних рейсів до 13 країн, що є найбільшою мережею маршрутів серед іноземних авіаперевізників, які виконують регулярні рейси в/з України.

10 лютого Міністерство інфраструктури України запропонувало найбільшому лоукост-авіаперевізнику в Центральній і Східній Європі угорській авіакомпанії Wizz Air активізувати діалог з її виходу на український ринок внутрішніх авіаційних перевезень.

Довідка УНІАН. Лоукост-авіакомпанія Wizz Air виконує рейси за більш як 600 маршрутами з 28 баз, з’єднуючи 141 напрямок у 44 країнах. Флот авіакомпанії складається з літаків Airbus A320 та Airbus A321. Персонал компанії - близько 3500 осіб.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.