Дмитро Комаров під час зйомок

22 квітня о 22:45 на «1+1» відбулася успішна прем’єра подвійного випуску нового сезону тревел-шоу «Світ навиворіт», присвяченого Китаю. У новій серії Дмитро Комаров разом з глядачами подорожував у сучасний і футуристичний мегаполіс Гонконг.

Читайте такожДмитро Комаров проведе екскурсію до «інстаграмного» будинку в Гонконзі

Так, одинадцятий сезон екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим з Китаю продовжує нарощувати показники телеперегляду. Рейтинг вчорашнього випуску за аудиторією 18-54 (50+) склав 3,2%, частка - 15,4%. Таким чином, програма оновила свій власний рекорд телеперегляду за останні два роки. Загальна аудиторія прем`єри склала 2,17 млн за аудиторією 4+ (вся Україна).

Відео дня

Зазначимо, у новій серії «Світ навиворіт» показав, як в Гонконзі будують найвищі хмарочоси. Дмитро Комаров на один день приєднався до бригади гонконгських висотників і разом з ними вирушив на будівництво чергової 100-поверхової будівлі. За традицією програми, Дмитро Комаров дізнався і зворотній бік заможного життя мегаполісу. Команді тревел-шоу у Гонконзі ексклюзивно вдалося потрапити в район найбідніших жителів. Та вперше показати квартири розміром всього в три квадратних метри і побут їх власників. Крім того, відомий мандрівник спробував дізнатися свою долю у китайських провидців майбутнього

Вже наступного тижня, 29 квітня, о 22.45 глядачів чекає заключна подвійна серія китайського сезону «Світу навиворіт», у якій Дмитро Комаров продовжить розповідати українцям незвичайні факти про життя Піднебесної.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.