Тема виставки цього року - "Звільни свій розум" \ russianemirates.com

Щорічний і найбільший в регіоні арт-ярмарок доступного мистецтва World Art Dubai проходить в Дубаї з 8 по 10 жовтня. Міжнародна творча спільнота збирається в ці дні в дубайському центрі міжнародної торгівлі.

Читайте такожУ Дубаї відкриють найбільший у світі фонтанТрадиційно виставка-ярмарок приваблює велику кількість відвідувачів з дітьми. Тема виставки цього року "Звільни свій розум". Заплановані відкриті уроки живопису, експерименти з цифровим мистецтвом і майстер-класи за участю експертної спільноти.

"Мистецтво служило віддушиною для людей по всьому світу в цьому році. Ми будемо культивувати цю енергію та ентузіазм, збирати разом міжнародних художників, стимулювати творчість і прагнення до пізнання", - зазначили в оргкомітеті виставки, передає russianemirates.com.

Відео дня

Протягом декількох років World Art Dubai підігрівала інтерес до відродження мистецтва, збираючи на одному майданчику міжнародне арт-співтовариство. Цього року виставка висвітлить те, як художники надихалися під час пандемії.

Захід збере фотографів і руйнівників шаблонів у світі моди, експериментальних експресіоністів і міських художників. Протягом трьох днів вони будуть вражати своїми талантами та ідеями цінителів мистецтва – як досвідчених, так і новачків.

Для участі у виставці-ярмарку було відібрано близько 2 тис. робіт сучасних художників - як титулованих, так і дебютантів. Серед знаменитостей-французько-туніський скульптор Ідрісс бі і Фарах Малхас, чия художня студія була зруйнована під час недавнього вибуху в Бейруті.

На виставці будуть дотримуватися заходів профілактики коронавірусу, включаючи носіння масок, дотримання соціальної дистанції і вимірювання температури тіла на вході. Зареєструватися та придбати квитки онлайн можна на сайті worldartdubai.com.

Новини по темі